TJÄNSTER | Civilkuragebyrån
Civilkuragebyrån civilkurage mod medmänsklighet opinionsbildning hjälte fokusområde civilkurage
Civilkuragebyrån civilkurage mod medmänsklighet opinionsbildning hjälte fokusområde civilkurage
14495
page-template-default,page,page-id-14495,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

VI FÖRÄNDRAR MÄNNISKOR OCH SAMHÄLLE

Civilkurage är en bred fråga och handlar ytterst om trygghet och säkerhet. Egenskaper som mod, medmänsklighet och personligt ansvar är ledord.En stor del av förändringsarbetet handlar om ledarskap och kultur som därför är nyckelord i förändringsarbetet. Vi arbetar inom en rad områden för att bidra med inspiration och kunskap ämnet.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER

I takt med att vi växer kommer verksamheten att utökas inom ytterligare områden, bland annat utbildningar och insikter.

  • MODERATOR & KONFERENCIER

    Civilkurage är en egen del inom säkerhetsområdet som behöver belysas. Vi tillför ytterligare dimension till paneler och har erfarenhet att ur journalistiskt perspektiv leda diskussioner.

  • KAMPANJER

    Vi arbetar på olika sätt med att få ut budskapet om mod, medmänsklighet o.ch personligt ansvar. Läs mer om den hyllade podcasten Slumpens Hjältar.

  • FÖRELÄSNINGAR

    Våra föreläsningar är informativa, engagerande och väver in fakta med personliga berättelser från personer som ingripit och experter vi stött på längs vägen.