Styrelsen | Civilkuragebyrån
Styrelse civilkurage byrå mod medmänsklighet bestämma
Styrelse civilkurage byrå mod medmänsklighet bestämma
13822
page-template-default,page,page-id-13822,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

STYRELSEN

Vi ansvarar för att organisationen drivs på ett ansvarsfullt sätt utifrån Civilkuragebyråns stadgar och vad som beslutas på årsmötet.

jenny_igen_webb

Jenny Burman

Ordförande

Jenny Burman är initiativtagare och driver Civilkuragebyrån. Hon har har erfarenhet från marknad och kommunikation och har bland annat arbetat både från pr- och reklambyrå och som kommunikationschef. Under sin karriär har hon bland annat arbetat för  SOS-Barnbyar, Aftonbladet och Bostadsförmedlingen i Stockholm. 

Josefin Carlring

JOSEFIN CARLRING

Ledamot

Josefin Carlring är konsult inom finansiering och utveckling av företag inom social hållbarhet samt CSR-frågor. Hon har under åren byggt upp ett stort nätverk i Sverige och internationellt och arbetar tätt med Eliasson Group. Under sin karriär har hon bland annat arbetat på Plan och som generalsekreterare på Postkodstiftelsen. 

Jenny Holmström

JENNY HOLMSTRÖM

Ledamot

Jenny Holmström är social entreprenör och startat och drivit flera organisationer och projekt inom social hållbarhet. Hon är bland annat grundare till #porrfribarndom som nått stora framgångar. Hon har även stor erfarenhet av att arbeta med partnerskap och finansiering från bland annat Reach For Change och UNHCR.