Styrelsen | Civilkuragebyrån
Styrelse civilkurage byrå mod medmänsklighet bestämma
Styrelse civilkurage byrå mod medmänsklighet bestämma
13822
page-template-default,page,page-id-13822,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

STYRELSEN

Vi ansvarar för att organisationen drivs på ett ansvarsfullt sätt utifrån Civilkuragebyråns stadgar och vad som beslutas på årsmötet.

jenny_igen_webb

Jenny Burman

Ordförande

Jenny Burman är initiativtagare och driver Civilkuragebyrån och medverkar ofta i media. Hon har sin bakgrund inom kommunikation och har både arbetat på pr-byrå och reklambyrå och som kommunikationschef. 2019 utsågs Jenny till Näringslivets Superkommunikatör av branschtidningen Resumé. 

Lisa1

LISA CLEFBERG

Ledamot

Lisa Clefberg är legitimerad psykolog, psykoterapeut och fil.dr. i psykologi och hon har arbetat med ångest, oro och rädsla i drygt 20 år. Hon har stor erfarenhet av trauman som uppstår i kriser och vid terrorattentat och är idag flitigt anlitad föreläsare och figurerar ofta i media som expert. 

Jenny Holmström

JENNY HOLMSTRÖM

Ledamot

Jenny Holmström är social entreprenör och startat och drivit flera organisationer och projekt inom social hållbarhet. Hon är bland annat grundare till #porrfribarndom som nått stora framgångar. Hon har även stor erfarenhet av att arbeta med partnerskap och finansiering från bland annat Reach For Change och UNHCR.