STÖD OSS
Civilkuragebyrån arbetar för ökat civilkurage i samhället. Det är en del i säkerhetsdebatten som handlar om trygghet. Människor som ingriper med civilkurage visar mod, medmänsklighet och en stor dos personligt ansvar.
Civilkurage, kurage, trygghet, säkerhet, huskurage, medmänsklighet, mod, hjälte, civilkuragebyrån, åskådareffekten, Bystander effect,
15563
page-template-default,page,page-id-15563,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

STÖD VÅR VERKSAMHET

Civilkurage är en komplex fråga och vi behöver arbeta tillsammans för att nå framgång. Du eller din organisation kan göra skillnad, antingen genom ekonomiskt stöd så vi kan försätta driva frågan, eller genom volontärarbete eller samarbeten av olika slag.

Privatpersoner

Bli Civilkuragare

Självklart ska du bli stödmedlem! För xx kronor stöttar du verksamheten och i retur får du inbjudan till event och nyhetsbrev med uppdatering om verksamheten och nyheter.

Ge en gåva

Vill du snabbt och enkelt göra skillnad? Vi är en ideell organisation och är tacksamma för stort och smått. Skicka valfritt belopp till oss via Swish eller använd bankgiro.

Volontär

Perfekt om du vill hjälpa till! Kanske har du erfarenhet som kommunikatör, projektledare eller kunskap i sakfråga. Eller så brinner du för ämnet! Hör av dig och berätta om dig själv och vad du vill hjälpa till med.

Nätverk & kompetens

Kanske har du forskat, läst någon intressant artikel som berör civilkurage eller känner någon person på ett företag eller kommun som vi borde träffa. Hör i så fall av dig!

Företag och organisationer

Ekonomiskt stöd

Vi är en ideell förening och vår verksamhet är till viss del beroende av finansiering från stiftelser och från filantroper som också tycker civilkurage behöver ta mer plats.

Partnerskap

Som partner till Civilkuragebyrån skräddarsyr vi ett samarbete där ditt företag bland annat är garanterad exponering kring de aktiviteter vi genomför, föreläsningar och kunskap.

Anlita oss

Vi har lång erfarenhet av kommunikation i olika kanaler. Vid samarbete med oss stärker du ditt varumärke med budskap om mod och medmänsklighet och social hållbarhet.