STÖD OSS | Civilkuragebyrån
Civilkuragebyrån arbetar för ökat civilkurage i samhället. Det är en del i säkerhetsdebatten som handlar om trygghet. Människor som ingriper med civilkurage visar mod, medmänsklighet och en stor dos personligt ansvar.
Civilkurage, kurage, trygghet, säkerhet, huskurage, medmänsklighet, mod, hjälte, civilkuragebyrån, åskådareffekten, Bystander effect,
15563
page-template-default,page,page-id-15563,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

STÖD VÅR VERKSAMHET

Civilkurage är helt nödvändigt för ett tryggt och rättssäkert samhälle. Lika nödvändigt är det också att vi arbetar tillsammans för att nå framgång. Hör av dig för samarbete eller bidra med ekonomiskt stöd för att vi ska kunna fortsätta driva frågan.

Privatpersoner

Bli Civilkuragare

Självklart ska du bli stödmedlem! Swisha 300 kronor på 1230624668 och märk med ``Stöd CKB`` eller sätt in det på bankgiro 5359-3778.

Skänk en gåva

Vill du snabbt och enkelt göra skillnad? Vi är en ideell organisation och är tacksamma för stort och smått. Swisha valfritt belopp till oss via 1230624668 och märk med ``Gåva CKB`` eller sätt in det på bankgiro 5359-3778.

Volontär

Perfekt om du vill hjälpa till! Kanske har du erfarenhet som kommunikatör, projektledare eller kunskap i sakfråga. Eller så brinner du för ämnet! Hör av dig på jenny(at)civilkuragebyran.se och berätta om dig själv och vad du vill hjälpa till med.

Nätverk & kompetens

Kanske har du forskat, läst någon intressant artikel som berör civilkurage eller känner någon person på ett företag eller kommun som vi borde träffa. Hör i så fall av dig!

Företag och organisationer

Ekonomiskt stöd

Vi är en ideell förening och vår verksamhet är till viss del beroende av finansiering från stiftelser och från filantroper som också tycker civilkurage behöver ta mer plats.

Partnerskap

Som partner till Civilkuragebyrån skräddarsyr vi ett samarbete där ditt företag bland annat är garanterad exponering kring de aktiviteter vi genomför, föreläsningar och kunskap.

Anlita oss

Vi har lång erfarenhet av kommunikation i olika kanaler. Vid samarbete med oss stärker du ditt varumärke med budskap om mod och medmänsklighet och social hållbarhet.