Moderator och konferencier | Civilkuragebyrån
Civilkuragebyrån arbetar för ökat civilkurage i samhället. Det är en del i säkerhetsdebatten som handlar om trygghet. Människor som ingriper med civilkurage visar mod, medmänsklighet och en stor dos personligt ansvar.
Civilkurage, kurage, trygghet, säkerhet, huskurage, medmänsklighet, mod, hjälte, civilkuragebyrån, åskådareffekten, Bystander effect,
2
page-template-default,page,page-id-2,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Civilkurage handlar både om människorna och deras berättelser som inspirerar oss att följa efter. Och det är oftast där det stannar.

 

Men civilkurage handlar lika mycket om samhällets säkerhet och trygghet. Det handlar om ledarskap och strategier för att uppmuntra, det handlar om lönsamhet för samhälle och företag.

 

Bjud in vår grundare Jenny Burman till nästa paneldiskussion och bredda säkerhets- och trygghetsdebatten. Eller anlita oss som konferencier eller att leda paneldiskussionen.

 

Låter det intressant? Skriv ett mejl till jenny@civilkuragebyran.se